Nanoneedling/Nanodermabrasie

Nanoneedling is bekend onder meedere namen zoals Microexfoliatie, Nano infusion of Nano exfoliatie. Het is een niet-invasieve procedure waarbij gebruik wordt gemaakt van een soort pen met nano-tips in plaats van naaldjes. Het gebruikt zeer kleine roestvrijstalen kegeltjes die de huid niet penetreren, maar wel exfoliëren en productpenetratie stimuleren. Dit is een alternatieve treatment voor klanten die geen downtime wensen of die een contraïndicatie hebben voor microneedling. De treatment verbetert de huidtextuur, boost hydratatie en adresseert de tekenen van voortijdige huidveroudering. Het kenmerkende directe resulaat is een gehydrateerde glow.

 

 

Pre treatment richtlijnen:

 

1. Gebruik 5-7 dagen voorafgaand aan de treatment geen oppervlakkige stoffen die de gevoeligheid van uw huid doen toenemen: retinol, exfolianten, antibiotica of hydroxizuren (AHA BHA).

2. Vermijd ten minste 2 weken voorafgaand aan de treatment IPL of Laser behandelingen.

3. Vanaf 5 dagen vooraafgaand aan de treatment het te behandelen gebied niet ontharen door te waxen, epileren, ontharingscrème of electrolyse te gebruiken.

4. Vermijd onbeschermde blootstelling aan de zon of verbranding door de zon ten minste één week voorafgaand aan de treatment. 

5. Op de dag van de treatment het gezicht niet scheren om irritatie te voorkomen.

6. Breng op de dag van de treatment zo min mogelijk make-up aan en gebruik geen nieuwe producten

7.Vermijd alcohol en caffeïne 24-48 uur voorafgaand aan de treatment.

 

 

Nazorg :

 

1. Vermijdt uitgebreide blootstelling aan de zon en UV licht, zoals zonnebaden en zonnebanken, voor minimaal 10 dagen na de treatment om hyperpigmentatie en overprikkeling te voorkomen

2. Breng direct na de treatment geen makeup aan en gebruik dagelijks minimaal SPF 30

3. Reinig het gezicht zacht voor het slapen met een milde cleanser en lauw water

4. Gebruik serums en de aanbevolen skin care producten op aanwijzing van uw huidexpert 

5. Vermijd sporten waarbij veel word gezweet, saunas, en zwemmen voor minimaal 48 uur na de treatment

6. Vermijdt minimaal de eerste 3-5 dagen skincare met actieve werkstoffen zoals AHA/BHAs, exfolianten, Vitamine A, Retinol)

 

 

Gelaat.                    €90

Gelaat en hals       €125